Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Аптека

Телефон: 02 3248 448

Факс: 02 3248 449

Специјализирана продавница за ортопедски помагала

Телефон: +389 2 3248 426

Факс: +389 2 3248 401

Спрат бр. 2

promedika logo

пребарај

За нас

Специјализирана продавница за
ортопедски помагала

Повеќе

За нас

Аптеката Промедика фарм е посебна организациона единица со основна дејност промет на мало со лекови и медицински помагала.

Контакт:
Локација: Ул. Св. Кирил и Методиј бр. 50
п.фах 122
1000 Скопје
Телефон: +389 2 3248 448
Факс: +389 2 3248 449
e-mail: apteka@promedika.com.mk

Вида Мијалковска
Дипломиран фармацевт

Биљана Костовска
Фармацевтски техничар

Маја Петрова
Фармацевтски техничар

 

 

Fb widget