Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Аптека

Телефон: 02 3248 448

Факс: 02 3248 449

Специјализирана продавница за ортопедски помагала

Телефон: +389 2 3248 426

Факс: +389 2 3248 401

Спрат бр. 2

promedika logo

пребарај

Производи

Специјализирана продавница за
ортопедски помагала

Повеќе

Производи

Аптеката Промедика фарм е посебна организациона единица со основна дејност промет на мало со лекови вклучувајќи ги ОТЦ производите, додатоци на исхрана, превентивна стоматолошка програма и специфични медицински помагала.
                            
             

 

Fb widget