Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Аптека

Телефон: 02 3248 448

Факс: 02 3248 449

Специјализирана продавница за ортопедски помагала

Телефон: +389 2 3248 426

Факс: +389 2 3248 401

Спрат бр. 2

promedika logo

пребарај

Специјализирана продавница

Специјализирана продавница за
ортопедски помагала

Повеќе

Специјализирана продавница

Аптеката Промедика фарм - специјализирана продавница за ортопедски помагала, се бави со промет на ортопедски медицински помагала. Со тоа се подобрува достапноста на нашите производи до пациентите.

Телефон: +389 2 3248 426
Факс: +389 2 3248 401
e-mail: promedikafarm@promedika.com.mk

Тодорова Богоева Маре
Дипломиран фармацевт

Пачоски Јован

Фармацевтски техничар

Fb widget