Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Аптека

Телефон: 02 3248 448

Факс: 02 3248 449

Специјализирана продавница за ортопедски помагала

Телефон: +389 2 3248 426

Факс: +389 2 3248 401

Спрат бр. 2

promedika logo

пребарај

Останати медицински помагала

Специјализирана продавница за
ортопедски помагала

Повеќе

Останати медицински помагала

 • маски за еднократна употреба
 • пелени за рани
 • омнистрип фластери за зараснување на рани
 • сафикс плус
 • степлер за кожа
 • вагинални пластични спекулуми
 • назални спекулуми
 • ендобраш четки
 • стерилни стапчиња за брис
 • различни видови на лопати и гуски
 • апарати за мерење на крвен притисок
 • инфрацрвена лампа
 • различни видови на инхалатори
 • помагало за примање на аеросол терапија со и без маска
 • Силиконски катетар
 • Калапи за супозитории
 • Медицински Кломпи Fitclog– Eva system
 • Шприц за ботокс и мезотерапија
 • Микро игли за ботокс и мезотерапија
 • Дерма ролери
 • Филери
 • Прочистувач на воздух

Fb widget