Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Аптека

Телефон: 02 3248 448

Факс: 02 3248 449

Специјализирана продавница за ортопедски помагала

Телефон: +389 2 3248 426

Факс: +389 2 3248 401

Спрат бр. 2

promedika logo

пребарај

Стегачи и компресивни помагала

Специјализирана продавница за
ортопедски помагала

Повеќе

Стегачи и компресивни помагала

  • превентивни чорапи и чорапи за попуштени вени, стегачи за уши во постоперативен третман
  • појаси за стомачна кила
  • градници за постоперативна употреба
  • комопресивни елеци
  • компресивни мидери
  • маски за цело лице и маски за подбрадок после хирушка интервенција
  • компресија за око

Fb widget