Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Аптека

Телефон: 02 3248 448

Факс: 02 3248 449

Специјализирана продавница за ортопедски помагала

Телефон: +389 2 3248 426

Факс: +389 2 3248 401

Спрат бр. 2

promedika logo

пребарај

Помагала за инконтиненција

Специјализирана продавница за
ортопедски помагала

Повеќе

Помагала за инконтиненција

  • продукти за инконтиненција
  • пелени за возрасни
  • молипент гаќички

Fb widget