Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Факс: 02 3248 401

Фармаковигиланца

Телефон: 02 3248 421

072 805 019

Факс: 02 3248 401

Сектор за обезбедување на квалитет

Телефон: 02 3248 433

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Корисни линкови

Аптека Промедика Фарм

Специјализирана продавница за
ортопедски помагала

Повеќе

Корисни линкови

Фармацевтски факултет-Универзитет Св. Кирил и Методиј, Скопје www.ff.ukim.edu.mk
Фармацевтска комора на Република Македонија www.farmacevtskakomora.com
Министерство за здравство www.moh.gov.mk
Фонд за здравствено осигурување www.fzo.org.mk
МАЛМЕД (Македонска агенција за лекови и медицински средства) http://malmed.gov.mk/
Европска агенција за лекови www.emea.europa.eu
PharmaSwiss www.pharmaswiss.com
F.Hoffmann-La Roche www.roche.com
Boehringer Ingelheim www.boehringer-ingelheim.com/

Акции/Промоции

Повеќе

Fb widget