Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Фармација

Телефон: 02 3248 412

Моб: 070 227 183

Факс: 02 3248 401

Фармаковигиланца

Телефон: 02 3248 437

Моб: 070 276 973 | 070 350 439

Факс: 02 3248 401

Сектор за обезбедување на квалитет

Телефон: 02 3248 396

Моб: 070 311 783

Факс: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил
promedika logo

пребарај

Специјализирана Продавница

Аптека Промедика Фарм

Специјализирана продавница за
ортопедски помагала

Повеќе

Специјализирана Продавница

Аптеката Промедика фарм - специјализирана продавница за ортопедски помагала, се бави со промет на ортопедски медицински помагала. Со тоа се подобрува достапноста на нашите производи до пациентите.

Контакт:

Адреса:
Промедика фарм - специјализирана продавница за ортопедски помагала
Ул. Св. Кирил и Методиј бр. 50  / II кат 
п.фах 122
1000 Скопје

Телефон: +389 2 3248 426
Факс: +389 2 3248 401
e-mail: promedikafarm@promedika.com.mk

Тодорова Богоева Маре
Дипломиран фармацевт

Ташкова Соња
Фармацевтски техничар

Пачоски Јован
Фармацевтски техничар

Акции/Промоции

Повеќе

Нарачки

Fb widget