Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Факс: 02 3248 401

Фармаковигиланца

Телефон: 02 3248 421

072 805 019

Факс: 02 3248 401

Сектор за обезбедување на квалитет

Телефон: 02 3248 433

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Фармаковигиланца

Аптека Промедика Фарм

Специјализирана продавница за
ортопедски помагала

Повеќе

Фармаковигиланца

Во случај да сте лекар кој бара итна медицинска информација, кој сака да пријави несакан настан или рекламација на квалитетот на производот, може да се јавите на следниот број 00 389 72 80 50 19.

Алтернативно, можете да нѐ контактирате по факс на 00 389 2 3248 401, или e-mail: drugsafety@promedika.com.mk 

Ние ќе Ве контактираме во текот на работното време. Во случај да се пријави рекламација на квалитет, Ве молиме чувајте примерок од производот во прашање.

Акции/Промоции

Повеќе

Fb widget