Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Факс: 02 3248 401

Фармаковигиланца

Телефон: 02 3248 421

072 805 019

Факс: 02 3248 401

Сектор за обезбедување на квалитет

Телефон: 02 3248 433

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Почетна

Аптека Промедика Фарм

Специјализирана продавница за
ортопедски помагала

Повеќе

Почетна

Основна дејност на ПРОМЕДИКА - сектор ФАРМАЦИЈА е увоз, складирање и дистрибуција на лекови, како и логистика во спроведување на клинички испитувања.
Во секторот фармација како посебна и специфична организациона единица е одделот за терциерно производство согласно Законот за лекови и медицински помагала на Р. Македонија. Просторот, опремата, кадарот како и процесите  на означување во одделот за терциерно производство се во согласност со стандардите на Добра Производна Пракса (Good Manufacture Practice).

 

Контактирајте нè на телефонскиот број: +389 2 3248 400

 

Акции/Промоции

Повеќе

Fb widget