Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Факс: 02 3248 401

Фармаковигиланца

Телефон: 02 3248 421

072 805 019

Факс: 02 3248 401

Сектор за обезбедување на квалитет

Телефон: 02 3248 433

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Акции и промоции

Аптека Промедика Фарм

Специјализирана продавница за
ортопедски помагала

Повеќе

Акции и промоции

Fervex во Промедика Фарм

Fervex во Промедика Фарм

Повеќе

Smecta

Вкус - портокал и ванила. Брзо делува!

Повеќе

Шумливи витамини од органско потекло

Нови шумливи витамини од органско потекло на македонскиот пазар – BIOFAR

Повеќе

Rapidol

3 пати побрзо дејство. На болката дајте ѝ гол.

Повеќе

Centrum

Здравје. Енергија. Имунитет. Одберете ја својата формула

Повеќе