Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Факс: 02 3248 401

Фармаковигиланца

Телефон: 02 3248 421

072 805 019

Факс: 02 3248 401

Сектор за обезбедување на квалитет

Телефон: 02 3248 433

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Увоз на лекови

Аптека Промедика Фарм

Специјализирана продавница за
ортопедски помагала

Повеќе

Увоз на лекови

Промедика врши увоз на лекови од производители со кои има потпишан Договор за дистрибуција .Постапките за увоз на лекови  ги следат  важечките прописи за увоз на лекови и примероци за клиники испитувања од Законот за лекови и медицински помагала  и Царинскиот закон. - See more at: http://188.121.37.158:1026/mk-MK/Pharmacy/Page/167#sthash.Ik1KYbHe.dpufПромедика врши увоз на лекови од производители со кои има потпишан Договор за дистрибуција .Постапките за увоз на лекови  ги следат  важечките прописи за увоз на лекови и примероци за клиники испитувања од Законот за лекови и медицински помагала  и Царинскиот закон. - See more at: http://188.121.37.158:1026/mk-MK/Pharmacy/Page/167#sthash.Ik1KYbHe.dpuf

ПРОМЕДИКА врши увоз на лекови од реномирани светски производители. Постапките за увоз на лекови  ги следат важечките прописи за увоз на лекови, како и примероци за клинички испитувања од Законот за лекови и медицински помагала и Царинскиот закон на Р. Македонија.

Контакт лице  

 дипл. фарм Реџовска Ѓипиќ Билјана

Одговорно лице за увоз, царински склад и царински постапки

e-mail: redzovska_b@promedika.com.mk
тел: +389 3248 422

 

Акции/Промоции

Повеќе

Fb widget