Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Моб: 075 435 203

Факс: 02 3248 401

Фармаковигиланца

Телефон: 02 3248 433

072 807 241

Факс: 02 3248 401

Сектор за обезбедување на квалитет

Телефон: 02 3248 435

Моб: 071 284 230

Факс: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил
promedika logo

пребарај

Рекламации

Аптека Промедика Фарм

Специјализирана продавница за
ортопедски помагала

Повеќе

Рекламации

Доколку имате забелешки од нашата услуга, времето и начинот на дистрибуција или имате забелешка на  производите во однос на изгледот на амбалажата, рокот на употреба или доколку лекот е оштетен контактирајте не следните контакт телефони:

дипл. фарм. Јасмина Џамбаска
e-mail: dzambaska_j@promedika.com.mk
тел: 02 3248 418

дипл. фарм. Лиле Трајковска
e-mail: trajkovska_l@promedika.com.mk
тел: 02 3248 433

спец.дипл.фарм. Катерина Арсова Манчевска
e-mail: mancevska_k@promedika.com.mk
тел: 02 3248 435

Ве молиме зачувајте го примерокот од производот кој го рекламирате.

Акции/Промоции

Повеќе

Fb widget