Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Факс: 02 3248 401

Фармаковигиланца

Телефон: 02 3248 421

072 805 019

Факс: 02 3248 401

Сектор за обезбедување на квалитет

Телефон: 02 3248 433

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Аптека Промедика Фарм

Специјализирана продавница за
ортопедски помагала

Повеќе

Почетна

Основна дејност на ПРОМЕДИКА - сектор ФАРМАЦИЈА е увоз, складирање и дистрибуција на лекови, како и логистика во спроведување на клинички испитувања. Во секторот фармација како посебна и специфична организациона единица е одделот за терциерно производство согласно Законот за лекови и медицински помагала на Р. Македонија. Повеќе

Акции/Промоции

Повеќе

Локација

lokacija pin

Адреса:
Ул. Св. Кирил и Методиј
бр.50, п.фах 122,
1000 Скопје

Линк до мапа

Fb widget