Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Естетик

Телефон: 02 3248 464

Телефон: 072 232 570

Спрат бр. 2

promedika logo

пребарај

Салон за убавина

Понуди на месецот

Понуди на месецот

Ласерска епилација

Повеќе

Подари ваучер

Повеќе

Понуди на месецот

Бидете победник во борбата против целулитот!


akusticni branovi

Почувствувајте ги први предностите на моќниот антицелулитен третман на Storz Medical, со единствена терапија со Акустични бранови. Акустичните бранови обезбедуваат одлични резултати во делот на антицелулитните третмани. Тие се концентрираат во коренот на проблемот, како што се намалената метаболичка активност во проблематичните региони на телото и намалувањето на еластичноста на мембраната која е сврзана со сврзното ткиво. Механичките вибрации кои се произведуваат со цел да се врати еластичноста на мембраната во сврзното ткиво, подобрување на тенот на кожата и намалување на дупчињата кои се поврзани со непривлечниот целулит.

Закажете на 02/3248-464 или на estetik@promedika.com.mk

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget