Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Естетик

Телефон: 02 3248 464

Телефон: 072 232 570

Спрат бр. 2

promedika logo

пребарај

Салон за убавина

Понуди на месецот

Фитнес студио

Ласерска епилација

Повеќе

Подари ваучер

Повеќе

Фитнес студио

Нашето студио е опремено со професионална опрема од лидерот во фитнес и wellness индустријата Technogym со кој сме во партнерство и сме првото студио со лиценца од Technogym како дел од неговото широко семејство.

        
Програмата во ова студио се изработува од професионален, искусен и обучен кадар кој е целосно посветен кон клиентот за време на вежбањето. Опремата се состои од:

 • разновидни справи за кардио вежби,
 • машини за обликување, тонирање и зголемување на мускулатуратана телото (KINESIS),
 • машини за мерење на мускулно-масната анализа на телото и вода во телото(INBODY) и
 • TGS wellness систем кој е поврзан со сите машини за евиденција, пратење и анализа на потрошувачката на калории, времетраењето на тренингот, перформансот на оној кој вежба за време на вежбањето како и строга контрола за мерење на виталните функции пред и после тенингот.

Power Plate ги користи принципите на Acceleration Training за стимулирање на телесниот природен одговор на вибрации. Научните истражувања покажаа дека со користење на Power Plate за краток временски период можат да се зголемат силата и флексибилноста, како
и тоа да се обезбедат забележителни подобрувања на метаболизмот и циркулацијата. Телото мора потсвесно да контрахира различни мускулни групи, со цел да остане избалансирано во текот на вибрациите што ги предизвикува Power Plate. Токму оваа константна тензија на мускулите е тоа што ја прави овааа справа толку ефективна. Тоа што нема никаков притисок и што е неверојатно нежен со зглобовите и тетивите е погоден за секого.

Вежбите за целосна телесна вибрација ги имаат следниве предности:

 • Пократок период на вежбање – ист резултат
 • Зголемена мускулна сила
 • Подобрена флексибилност
 • Зголемена циркулација во крвта
 • Зголемена густина на минералите во коските
 • Намалување на нивото на кортизол (хормон на стрес)
 • Масажа
 • Зголемен баланс и координација

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget