Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Естетик

Телефон: 02 3248 464

Телефон: 072 232 570

Спрат бр. 2

promedika logo

пребарај

Салон за убавина

Понуди на месецот

Акупунктурна масажа

Ласерска епилација

Повеќе

Подари ваучер

Повеќе

Акупунктурна масажа

АПМ – Акупунктурна масажа е терапија по енергетскиот проток на телото. Енергетскиот проток на телото протекува по Меридијаните. Меридијаните се невидливиот дел од градбата на енергетскиот систем, кој севкупно го чинат енергетскиот проток, а акупунктурните точки лежат на меридијаните. Нашето внимание е насочено на меридијанот кој е нефункционален, а со нашата терапија ќе го оспособиме за оптимална функција, и со сето тоа ќе добиеме функционален сегмент на телото.

АПМ - Енергијата не ја создава и одзема од телото туку ја прераспределува по телото.

Енергетскиот систем е супериорен спрема останатите системи во телото.

Секој застој во енергетскиот проток (вишок, кусок) представува нарушено подрачје и со тоа доведува до дисфункција на психата и телото.

Пристап на терапијата е работа врз причинителот на проблемот а со тоа добиваме и долготрајно разрешување на последиците.

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget