Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Естетик

Телефон: 02 3248 464

Телефон: 072 232 570

Спрат бр. 2

promedika logo

пребарај

Салон за убавина

Понуди на месецот

Антицелулитна масажа

Ласерска епилација

Повеќе

Подари ваучер

Повеќе

Антицелулитна масажа

Антицелулитната масажа е масaжа со посебна техника на работа со која се овозможува ослободување на заробениот (наталожен) целулит и помага во негово брзо елиминирање. Од многугодишното искуство докажано е дека рачната антицелулитна масажа е доста ефективен третман со сигурни и долготрајни резултати.

Жените кои практикуваат годишно по една или две серии од по минимум 10 трeтмани со оваа масажа имаат значително помал проблем или воопшто го немаат целулитот.

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget