Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Естетик

Телефон: 02 3248 464

Телефон: 072 232 570

Спрат бр. 2

promedika logo

пребарај

Салон за убавина

Понуди на месецот

Масажа во пар

Ласерска епилација

Повеќе

Подари ваучер

Повеќе

Масажа во пар

Претставува  една од најпопуларните услуги во масажите. Две особи се масираат во иста просторија и истовремено. Масажата се одвива во просторија со два кревета и секој засебно е подготвен, и овозможува заедничко уживање и делува позитивно врз психовизичкото здравје на телото. Со овој третман се постигува енергетски баланс , комплетна оптималност и хармонија на целокупниот организам.

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget