Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Естетик

Телефон: 02 3248 464

Телефон: 072 232 570

Спрат бр. 2

promedika logo

пребарај

Салон за убавина

Понуди на месецот

Ароматерапија на тело

Ласерска епилација

Повеќе

Подари ваучер

Повеќе

Ароматерапија на тело

Претставува сеопфатна масажа кој применува етерични масла, која го негува умот,духот и телото на човекот.  Длабока релаксација за ослободување од стрес и отрови, подобрување на доток на кислород и циркулацуја. Ароматерапијата делува терапевтски, каде молкекулите од маслото навлегуваат длабоко ва порите на кожата и се пренесуваат преку крвните садови до сите сетила на телото . Етеричното масло се добива од ароматични билки со дестилација или друг начин на изработка, за да имаат правилно дејство треба да бидат природни и чисти.

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget