Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Естетик

Телефон: 02 3248 464

Телефон: 072 232 570

Спрат бр. 2

promedika logo

пребарај

Салон за убавина

Понуди на месецот

Пакет фризерски услуги

Ласерска епилација

Повеќе

Подари ваучер

Повеќе

Пакет фризерски услуги

Пакет фризерски услуги (15% попуст)


Пакет од 4 фенирања месечно на кратка коса                                                                700
Пакет од 4 фенирања месечно на долга коса                                                                1000
Пакет 1 кратка коса 4 пати фен + фар+шишање                                                           1300
Пакет 2 долга коса 4 пати фен+ фарб. + шиш                                                                  1700
Пакет 3 шатирање на капа кратка коса 4фен.,шатирање, шиш.                           1500
Пакет 4 шатирање на капа долга коса 4фен. + шатирање + шиш.                        2000
Пакет 5 шатирање со фолија - кратка коса 4фен. + шатирање + шишање        2200
Пакет 6 шатирање со фолија - долга коса 4пати фен. + шатирање +шиш.        2800

 

 

 

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget