Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Естетик

Телефон: 02 3248 464

Телефон: 072 232 570

Спрат бр. 2

promedika logo

пребарај

Салон за убавина

Понуди на месецот

Солариум и сауна

Ласерска епилација

Повеќе

Подари ваучер

Повеќе

Солариум и сауна

Солариум

Потемнет привлечен тен можете да имате преку целата годината со помош на стоечки солариум од познатиот производител MegaSun- Space 3000. Водиме посебна грижа за долговечноста на лампите за Ваша потполна безбедност.

Инфра кабина (Сауна со ИР)

Инфра кабината е тип на сауна која за загревање користи инфрацрвени зраци кои ги загреваат предметите, наместо воздухот како во класичните фински сауни. Инфрацрвените зраци навлегуваат длабоко под кожата и го загреваат мускулното ткиво и внатрешните органи. Температурата во овие сауни е од 30-70 и е посебно погодна за оние кои не можат/не смеат да ги користат класичните сауни.Придобивките од оваа сауна се многубројни меѓу кои се:

  • Намалување на болките
  • Намалување на целулитот
  • Елиминирање на токсините и отпадните материи
  • Намалување на стресот и релаксација
  • Подобрување на циркулацијата и зајакнување на с-мот за циркулација

Препорачуваме

Повеќе

Актуелно

Повеќе

Е-информатор

Внесете e-mail адреса  

 

Fb widget