Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Стоматологија

Телефон: 02 3248 403

Факс: 02 3248 401

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Факс: 02 3248 401

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Подуеност? Киселини? Болки...

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

Повеќе

Helicobakter Pilory е  бактерија која ја имаат 50 % од луѓето и одоговорна за голем број стомачни заболувања.
Сега можете да се ТЕСТИРАТЕ ДОМА со тест достапен во сите подобро снабдени аптеки како Еурофарм, Виола, ЗАМ и други.