Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Стоматологија

Телефон: 02 3248 403

Факс: 02 3248 401

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Моб: 075 435 203

Факс: 02 3248 401

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Моб: 071 371 866

Факс: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

До кого сакате да испратите порака

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил
promedika logo

пребарај

Промотивна понуда: НОВО! Ivoclar...

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

Повеќе

IVOCLAR DIGITAL

Повеќе за 3Shape скенерите на линкот: https://www.ivoclardigital.com/en/laboratory/scanner-and-cad/scanner или на https://www.3shape.com/en/discover/dental-lab

Повеќе за CAD CAM материјалите на линкот: https://www.ivoclardigital.com/en/laboratory/material/fixed-prosthetics

Повеќе за Новите CAM машини за режење на линкот: https://www.ivoclardigital.com/en/laboratory/equipment-and-cam/programill-pm5