Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Стоматологија

Телефон: 02 3248 403

Факс: 02 3248 401

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Факс: 02 3248 401

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Едукативен центар

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

Повеќе

Едукативен центар

  

Едукативниот центар е наша инвестиција во Вашите знаење и вештини. Преку едукативните активностите на центарот се трудиме да Ви ги доближиме сите новитети во стоматолошката пракса и да Ви обезбедиме обука за правилно користење на производите кои ги нудиме како дел од нашата продажна програма. Со ова Ви овозможуваме да бидете во чекор со брзиот напредокот во областа на стоматологијата и на забната техника.

Едукативниот центар има капацитет од 50 слушатели на предавањата, можност за следење на стоматолошки интервенции во живо и практична (hands-on) работа на модели во мали групи за стоматолози и забни техничари. Едукативните активности ги организираме во соработка и со поддршка од нашите партнери – производители. За Вашето учество во едукативните активности се стекнувате со сертификат.

Едукативни активности за тековната година ги планираме и ги објавуваме на нашата веб страница на почетокот на годината, кои можете да ги најдете на следните страници:

Едукативни активности за стоматолози (линк)
Едукативни активности за забни техничари (линк)


Исто така, Промедика ги поддржува и учествува редовно во другите едукативни активности организирани од страна на стоматолошките здруженија и асоцијации во земјата.

Акции/Промоции

Повеќе

Нарачки