Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Стоматологија

Телефон: 02 3248 403

Факс: 02 3248 401

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Моб: 075 435 203

Факс: 02 3248 401

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Моб: 071 371 866

Факс: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

До кого сакате да испратите порака

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил
promedika logo

пребарај

Тимот на сервис

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

Повеќе

Тимот на сервис

 

Тимот на сервис го сочинуваат:

Слаѓана Парапунова 
Административен координатор
 e-mail: parapunova_s@promedika.com.mk

 

Васил Крстевски

 

Оперативен координатор

Оливер Тимовски

 

Сервисер

Владимир Стевковски

 

Сервисер

дип. ел. инж. Валентин Спасески

 

Електро инженер

Акции/Промоции

Повеќе

Нарачки