Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Стоматологија

Телефон: 02 3248 403

Факс: 02 3248 401

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Факс: 02 3248 401

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Нарачај сервис

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

Повеќе

Нарачај сервис

Почитувани корисници,

Со цел да ги задоволи барањата на своите клиенти, Сервисот на Промедика овозможува поголема достапност до услугите и информациите кои Вам Ви се потребни.

Со едноставно пополнување на формуларот подолу, може да испратите барање за сервисирање на Вашата стоматолошка или заботехничка опрема, да побарате консултации во врска со одржување, правилно користење или подобрување на перформансите на опремата или друга информација на што ние со задоволство ќе Ви одговориме.

Сервисот на Промедика работи секој работен ден од 07:30-15:30 часот. По добивање на Вашето барање, ќе Ве исконтактираме во најкраток можен рок, а најдоцна следниот работен ден.

Почитувани корисници,

Со цел да ги задоволи барањата на своите клиенти, Сервисот на Промедика овозможува поголема достапност до услугите и информациите кои Вам Ви се потребни.

Со едноставно пополнување на формуларот подолу, може да испратите барање за сервисирање на Вашата стоматолошка или заботехничка опрема, да побарате консултации во врска со одржување, правилно користење или подобрување на перформансите на опремата или друга информација на што ние со задоволство ќе Ви одговориме.

Сервисот на Промедика работи секој работен ден од 07:30-15:30 часот. По добивање на Вашето барање, ќе Ве исконтактираме во најкраток можен рок, а најдоцна следниот работен ден. 

- See more at: http://188.121.37.158:1026/mk-MK/Stomatology/Page/601#sthash.mwnlLkRI.dpuf
Испрати мејл

Акции/Промоции

Повеќе

Нарачки