Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Стоматологија

Телефон: 02 3248 403

Факс: 02 3248 401

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Моб: 075 435 203

Факс: 02 3248 401

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Моб: 071 371 866

Факс: 02 3248 401

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

До кого сакате да испратите порака

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил
promedika logo

пребарај

Акции и промоции

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

Повеќе

Акции и промоции

Шумливи витамини од органско потекло

Нови шумливи витамини од органско потекло на македонскиот пазар – BIOFAR

Повеќе

Rapidol

3 пати побрзо дејство. На болката дајте ѝ гол.

Повеќе

Centrum

Здравје. Енергија. Имунитет. Одберете ја својата формула

Повеќе

Gnatus G3 New

Gnatus G3 New сетовите се развиени за клиничка рутинска работа.

Повеќе

Ducerraloy N

Ducerraloy N метал за керамика!

Повеќе

Fluor Protector гел

Fluor Protector гелот е додаток на професионалната употреба на заштитен лак Fluor Protector.

Повеќе

Multilink Hybrid Abutment

Multilink Hybrid Abutment е самоврзувачки композитен цемент за трајно цементирање на керамички реставрации.

Повеќе