Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Стоматологија

Телефон: 02 3248 403

Факс: 02 3248 401

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Факс: 02 3248 401

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Акции и промоции

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

Повеќе

Акции и промоции

Leica микроскопи

Дентални микроскопи Leica од KaVo

Повеќе

DeguDent промоции

Најнови производи на акција од DeguDent

Повеќе

Акција Polivest - Нов промо пакет за маталкерамички конструкции.

Што содржи промотивниот пакет погледнете на линкот

Повеќе

Акција заби Ivostar Gnatostar

Ivostar Gnatostar заби (а 28) акциска цена 650 ден со ДДВ.

Повеќе