Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Стоматологија

Телефон: 02 3248 403

Факс: 02 3248 401

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Факс: 02 3248 401

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Акции и промоции

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

Повеќе

Акции и промоции

Fluor Protector гел

Fluor Protector гелот е додаток на професионалната употреба на заштитен лак Fluor Protector.

Повеќе

Multilink Hybrid Abutment

Multilink Hybrid Abutment е самоврзувачки композитен цемент за трајно цементирање на керамички реставрации.

Повеќе

Акција лето - есен 2016

ГРАТИС лед ламба BLUEPHASE STYLE M8 IVOCLAR VIVADENT

Повеќе

DENTAURUM промоција

Отпорноста на корозија и биокомпатибилноста зависат од хемискиот состав.

Повеќе

Медицински потрошни материјали од Hartmann

Медицински потрошни материјали од Hartmann!

Повеќе

Стоматолошки материјали

Брзо и едноставно до висока естетика и задоволни пациенти.

Повеќе

Стоматолошки материјали

Погледнете ја нашата понуда на стоматолошки материјали.

Повеќе

Врвни отпечатоци со Xantopren, Optosil - C силикони и Variotime А силикони!

Врвни отпечатоци со VARIOTIME А силиконите. Екстра цени за А силикони!

Повеќе

Акција Evetric

Evetric - нанооптимизиран, универзален композит за антериорни и постериорни полнења, со висока РТГ видливост.

Повеќе

Coltene Componeer

Едноставно, брзо, естетски!

Повеќе