Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Стоматологија

Телефон: 02 3248 403

Факс: 02 3248 401

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Факс: 02 3248 401

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

Акции и промоции

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

Повеќе

Акции и промоции

Супер понуди од Gnatus

Стоматолошки столици и дополнителни апарати за стоматологија

Повеќе

Rapidol

3 пати побрзо дејство. На болката дајте ѝ гол.

Повеќе

Ivoklar Vivadent каталог на заботехнички материјали и апарати

Погледнете го каталогот на заботехнички материјали и апарати од Ivoklar Vivadent

Повеќе

Попуст од 10% на целиот асортиман

Попуст од 10% на целиот асортиман

Повеќе

Centrum

Здравје. Енергија. Имунитет. Одберете ја својата формула

Повеќе

Gnatus G3 New

Gnatus G3 New сетовите се развиени за клиничка рутинска работа.

Повеќе

Ducerraloy N

Ducerraloy N метал за керамика!

Повеќе