Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Стоматологија

Телефон: 02 3248 403

Факс: 02 3248 401

Фармација

Телефон: 2 3248 443

Факс: 02 3248 401

Медицина

Телефон: 2 3248 434

Факс: 02 3248 401

promedika logo

пребарај

За нас

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

Повеќе

За нас

ПРОМЕДИКА е долгогодишен ексклузивен партнер на реномирани мултинационални компании од областа на фармацијата, медицината и стоматологијата.

ПРОМЕДИКА има специфичен и единствен модел на покривање на крајните корисници низ Р.Македонија. Нашата посветеност и одговорност кон здравјето ја демонстрираме преку следење на здравствената политика во согласност со економските критериуми и постојано сме фокусирани на соодветноста на ценовната политика согласно куповната моќ на крајните корисници.

ИСТОРИЈАТ НА КОМПАНИЈАТА

ПРОМЕДИКА е основана на 03.06.1996 година со приватен капитал. Основач и Генерален директор е Г-дин Ристо Лузевски.
Посветеноста, ефикасноста, квалитетот и професионалноста за кратко време станаа препознатливи карактеристики на ПРОМЕДИКА која за краток временски период  прерасна во лидер во својата дејност.
Компанијата е во постојан раст и развој. Прогресот на ПРОМЕДИКА се должи на вработените кои како вешти и добро обучени професионалци се активно вклучени во нејзиниот развој врз основа на компетентноста, знаењето и искуството.

ОСНОВНА ДЕЈНОСТ НА ПРОМЕДИКА  

Основна дејност на ПРОМЕДИКА е увоз, складирање и дистрибуција на:

  1. лекови,
  2. медицински помагала,
  3. стоматолошка опрема, стоматолошки потрошен материјал и заботехничка опрема и материјали.

ДОПОЛНИТЕЛНИ ДЕЈНОСТИ НА ПРОМЕДИКА

Во ПРОМЕДИКА дополнително се организирани следните дејности:

  1. сервис и одржување на стоматолошки апарати и опрема,
  2. обука, едукација и усовршување на нашите клиенти поврзано со производите од нашето портфолио.

МИСИЈА
Да обезбедиме производи и услуги со висок квалитет, преку иновативна понуда, навремена дистрибуција, стручна и професионална соработка и поддршка на нашите клиенти, следејќи го  задоволството на нашите деловни партнери, крајните корисници на нашите производи и услуги, како и вработените.

ВИЗИЈА
Да бидеме препознатливи по квалитетот на производите и услугите, по професионалниот и етички пристап, како доверлив партнер за долгогодишна соработка.

ПОЛИТИКА ЗА КВАЛИТЕТ, ЗАШТИТА НА ЖИВОТНА СРЕДИНА И ЗДРАВЈЕ И БЕЗБЕДНОСТ ПРИ РАБОТА

Во согласност со мисијата и визијата на ПРОМЕДИКА како и со барањата и принципите на стандардот ISO 9001:2015 и ISO 14001:2015, ПРОМЕДИКА донесе Политика за квалитет, заштита на животна средина и здравје и безбедност при работа, која има функционална вредност во компанијата.
Фокусот  на работењето е  насочен кон имплементација на барањата и стандардите на Добра Дистрибутивна Пракса, Добра Производна Пракса, Добра Пракса на Складирање како и имплементација на Систем за управување со квалитет кој е потврден со Сертификат ISO 9001:2015.

Тимот на ПРОМЕДИКА во своето работење ги имплементира стандардите за заштита на животна средина кои се потврдени со Сертификат ISO 14001:2015


Секторот за обезбедување на квалитет воспоставува и одржува систем на  континуирана контрола и унапредување на системот за квалитет и контрола и унапредување на процесите. Секторот за обезбедување на квалитет е одговорен за имплементација на новите барања и стандарди поврзани со обезбедување на квалитет на производ и услуга, како и зголемување на задоволството на нашите клиенти и крајни корисници. 

Акции/Промоции

Повеќе

Нарачки