Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Промедика и Sagemax ви нудат...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Промедика и Sagemax ви нудат "Test without Risk".

Пробајте ги Sagemax циркониумските дискови!

Одберете еден Sagemax диск (NexxZR T, NexxZR plus, NexxZR multi) и во рок од 15 дена тестирајте го неговиот квалитет.

Доколку оваа цирконија не ги исполни вашите очекувања, го враќаме комплетниот износ кој сте го платиле.

Sagemax disk