Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

DENTAURUM промоција

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Отпорноста на корозија и биокомпатибилноста зависат од хемискиот состав. Remanium CoCr и Remanium NiCr легурите се многу отпорни на корозија. Сите Remanium легури наменети за коронки и мостови се ослободени од берилиум, галиум, индиум и кадмиум. Remanium CoCr легурите се ослободени од никел. 

Погледнете го флаерот со промоции тука.