Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

До кого сакате да испратите порака

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Стоматологија
promedika logo

пребарај

Multilink Hybrid Abutment

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Multilink Hybrid Abutment е самоврзувачки композитен цемент за трајно цементирање на керамички реставрации изработени од литиум дисиликатна глас керамика (LS2) или циркониум оксид на титаниум / титаниум легури или бази од циркониум оксид (пр. абатмент или адхезивна база ) во изработка на хибридни абатменти или хибридни абатмент коронки.

Предности:
• Висока адхезивна моќ за сигурни резултати при цементирање
• Две нивоа на опацитет за оптимална естетика ( висок и медиум опацитет)
• Едноставен за употреба поради погодноста на Аутомикс шприцот

Индикации:
Екстраорално, трајно цементирање на керамичките структури со нивните бази.

Дознајте повеќе тука.