Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Новата генерација на циркониум

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Новата генерација на циркониум - Cercon® ht

НАЈНОВО ВО ПРОМЕДИКА!


Нови технологии во реални бои по Вита клуч!
CERCON HT блокови сега достапни во 98mm и 105mm.
Cercon® ht е базиран на итриум-стабилизирана цирконија,  материјал кој е клинички тестиран  и докажан, повеке од  10 години.
Со додавање на минијатурна количина на алумина,  модифицираниот процес на производство и температурата на синтерување  се  специјално приспособени за потребите на овој материјал,
Cercon® ht ја комбинира потврдена клиничка безбедност  со  исклучително транслуцентните
својства.

The new zirconia standard for color accuracy: True Color Technology - брошура

Повеќе во брошурата тука.