Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

KaVo акција

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
  • Proatar evo артикулатор
  • Arcus Digma
  • Artica Everest
  • Kavo Artica
  • Kavo Everest - највисока прецизност!

За сите информации за цената на CAD CAM системите на KaVo, и тековната едукација и обука на истите обратете се во Промедика на тел: 02 3248 - 413

Кликнете на сликата за да ја видите акцијата.