Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

IONOSCELL глас-јономерен цемент...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

IONOSCELL глас-јономерен цемент за дефинитивно цементирање

IONOSCELL е извонредно ефикасен глас-јономерен цемент за дефинитивно цементирање на сите видови фиксни изработки. Не се лепи за инструментите, не предизвикува болка, а вишокот лесно се отстранува. Се меша со дестилирана вода.

Septodont-Франција