Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

До кого сакате да испратите порака

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Стоматологија
promedika logo

пребарај

Прави абатменти за стандард...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Прави абатменти за стандард техника

Се користат како надградба над инплантот, ги има 10 кои се делат на А и B, според ширината. Обележана е прво ознаката за ширина (A или B), потоа стои висината на сулкусот (1.5-6.0mm), а последната бројка означува висина на надградбата. Не можат да се обработуваат и абатментот го избира стоматологот (се користат B абатментите).Dentsply Implants - Германија


Шифра : - 1718