Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

AFFINIS™ отпечаточна маса

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

AFFINIS™ отпечаточна маса

А силикон за еднофазен и двофазен отпечаток, посебно индициран кај  прецизни изработки за безметална керамика, со извонредна прецизност, димензионална стабилност дури и на високи температури, што го прави погоден за автоклавирање како еднинствено својство на отчечаточен материјал на пазарот. Постои во неколку конзинстенции.

Брошура AFFINIS™
Мултимедиален модул за AFFINIS Precious

Coltène/Whaledent-Германија