Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Cool Temp®

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Cool Temp®

Cool Temp ®   е материјал за изработка на привремени коронки и мостови со високи естетски карактеристики и извонредна биокомпатибилност. Тоа е самополимеризирачки композитен материјал пакуван во шприц или во патроини за пиштол за едноставна и брза апликација. Се користи со копир метода-во земен отпечаток од состојбата пред препарација.

Брошура Cool Temp®

 Видео Cool Temp и Temposil

Coltène/Whaledent-Германија