Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Bio Oss Collagen 100mg. спонгиоза...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Bio Oss Collagen 100mg. спонгиоза гранули +10%колаген(0.3 cm3)

Наменет е за пародонтални индикации и ресекција на корен. Bio Oss колагенот е лесен за моделација и аплицирање, поради додадениот колаген.

Geistlich Pharma-Швајцарија