Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Perio System Comby - Pack...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Perio System Comby - Pack Bio Oss Collagen 70mg.+ Bio Gide Perio (16 x 22mm.)

Perio System Comby се користи во пародонталната хирургија, преку комбинирана апликација на двата производи во систем со оптимални придобивки.(колаген блок + колагена мембрана)Geistlich Pharma-Швајцарија


Шифра : - 309016