Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Reso-Pac пародонтален завој

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Reso-Pac пародонтален завој

Подготвен за употреба пародонтален атхезивен завој кој се аплицира директно на раната или сутурата. Го спречува продирањето на бактериите и го помага заздравувањето. Останува 30 часа по што се раствора. Идеален за заштита на рани и сутури во имплантологија, пародонтологија, ортодонција и протетика- дури и на рани кое се влажни или крварат. Идеален е и како носач на медикаменти.  


Hager Werken-Германија