Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Разни видови конци за орална...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Разни видови конци за орална хирургија - Ethicon

Разни видови конци за орална хирургија од програмата на Johnson&Johnson-Ethicon со докажан највисок квалитет.

Шифра

Име на конецот

Опис

 

Пакување

30911312

Ресорбтивен конец  за хирургија Vicryl 4-0

W9113 Coated Vicryl suture, (polyglactin 910)  4-0 дебелина на конец 75cm должина,округла игла ½ круг 20мм

1 ком.

30911412

Ресорбтивен конец за хирургија Vicryl 3-0 20 mm

W9114 Coated Vicryl suture, (polyglactin 910)   3-0 дебелина на конец 75cm должина , округла игла ½ круг 20 мм

1 ком.

30912012

Ресорбтивен конец за хирургија Vicryl 3-0 26 mm

W9120 Coated Vicryl suture, (polyglactin 910)   3-0 дебелина на конец, 75cm должина на конец, округла ½ круг 25мм

1 ком.

30958124

Ресорбтивен конец за хирургија Vicryl 3-0 26 mm

W9581T Coated VICRYL® (polyglactin 910) suture, безбоен, 3-0 дебелина на конец, 45см должина на конец, 3/8 кожна игла 26 мм

1 ком.

30050236

Нересорбтивен конец за хирургија Mersilk 3-0 16 mm

W502H MERSILK® свилацрна боја 3-0 дебелина на конец , 75 cm должина, 3/8  кожна игла 16мм

1 ком.

30057736

Нересорбтивен конец за хирургија Mersilk 3-0 22 mm

MERSILK®  свила,црна боја, 3-0 дебелина на игла,USP,2 45 cm должина на конец, ½  кожна игла , 22 mm

1 ком.

30058636

Нересорбтивен конец за хирургија Mersilk 4-0 20 mm

W586H MERSILK® свила, црна боја, 4-0 дебелина на конец,75 cm должина, округла ½ круг 20 мм

1 ком.

30058736

Нересорбтивен конец за хирургија Mersilk 3-0 20 mm,

MERSILK® свила , црна боја  3-0  дебелина на конец,  75 cm должина , округла ½ круг игла 20 мм

1 ком.

30067112

Нересорбтивен конец за хирургија Mersilk 4-0 20мм

W671 MERSILK® свила, црна боја , 4/0 дебелина на конец , 45 см должина,3/8 кожна игла 20 мм

1 ком.Johnson & Johnson-Словенија