Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

До кого сакате да испратите порака

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Стоматологија
promedika logo

пребарај

OptraGate

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

OptraGate

Екартер за еднократна употреба, достапен во различни големини.

Предности:
  • Значително полесен пристап на работното поле
    Заради екартирање на униците и образите се зголемува работното поле со што станува по достапно.
  • Зголемено нивото на компорт на пациентот
    OptraGate е растеглив во сите 3 насоки и затоа на пацинетите им е многу пријатен за носење и во текот на подолго време. 
  • Широко индикационо поле
    OptraGate се користи во текот на различни интервенции: директни и индиректни реставрации, реставрации за висока естетика во фронтот, за реставрации V- та класа, белење на забите, професионално чистење, интервенции во пародонтологијата, земање отпечатоци, поставување брекети во ортодонција  и др.
  Видео OptraGate
  Брошура Optra Line
  Упатсво за употреба OptraGate

Ivoclar Vivadent-Лихтенштајн