Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

FRC Postec Plus естетски канални...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

FRC Postec Plus естетски канални колчиња

products/FRC+Postec+Plus broshura.pdf

Kомпозитни колчиња зајакнати со стаклени влакна кои се користат за реконструкција на ендодонтски лекувани заби со големо оштетување на коронката кај фронтални и латерални заби. Повеќе информации во прикачената брошура.

Ivoclar Vivadent-Лихтенштајн