Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Гутаперка поени со Ca(OH)2...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Гутаперка поени со Ca(OH)2 или со хлорхексидин

products/Ca+points.pdf

Гутаперките со Ca(OH)2 се идеални за употреба при апликација на паста на база на Ca во коренскиот канал и интерсеансно полнење на канали. Тие се практични, ефективни, едноставни за ракување и обезбедураат пристап на Ca(OH)2 или хлорхексидин до апексот на коренот.Повеќе информации во приложената брошура.

Coltène/Whaledent-Германија