Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

ParaPost Fiber Lux / Taper...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

ParaPost Fiber Lux / Taper Lux естетски колчиња

Паралелни и конични транслуцентни фибер колчиња. Замена за металните колчиња кога се изработува естетска безметална реставрација.
Својства:

  • Голема цврстина
  • Заоблена глава која го намалува пренесувањето на силите и се ретенира во композитната надоградба
  • Пропуштаат светлина со што се забрзува цементирањето
  • РадиопакниColtène/Whaledent-Германија