Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Decosept

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Decosept

Алкохолен р-р за хигиенска и хируршка дезинфекција на раце. Спектар на дејство: бактерициден, туберкулоциден, фунгоциден, инактивира ХБВ/ХИВ, ХЦВ, Херпес вирус, хумани и авиан инфлуенца вирусиBorer Chemie - Швајцарија


Шифра : - 15401